Почетна Активности чланица УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ОПШТИНЕ БАБУШНИЦА ОБЕЛЕЖИЛО 40 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ОПШТИНЕ БАБУШНИЦА ОБЕЛЕЖИЛО 40 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

109

Поводом овог значајног јубилеја председница Привременог органа управе општине Бабушница, Ивана Стојичић, приредила је пријем за представнике удружења и њихове госте. Том приликом она је чланицама и члановима Удружења пензионера општине Бабушница честитала 40 година рада, и истакла добру сарадњу локалне самоуправе са овим удружењем. Такође, упознала је госте са напорима које локална самоуправа улаже у циљу побољшања положаја најстаријих становника општине Бабушница.

Пријему су присуствовали представници Савеза пензионера Србије, представници удружења пензионера градова Пирот и Ниш, представници удружења пензионера општина Власотинце, Бела Паланка, Димитровград и Нишка Бања, као и председница Удружења пензионера општине Годеч из Републике Бугарске.

На свечаности одржаној у сали Хотела „Црни врх“ госте и чланове удружења поздравио је Драган Голубовић, председник Удружења пензионера општине Бабушница. Том приликом је истакао да је последњих година рад удружења значајно унапређен, и да удружење сада тренутно има 1.147 чланова. Формирано је и 14 месних организација, а Удружење организује различите активности за своје чланове и пружа помоћ и подршку члановима којима је она и потребна.

Чланицама и члановима Удружења јубилеј је честитао заменик председника Савеза пензионера Србије Драган Марковић.

Поводом јубилеја, најзаслужнијима су додељене захвалнице Удружења.