Почетна Политика приватности

Политика приватности

Уколико користите овај веб-сајт, сагласни сте да се информације достављене на овај начин, користе у складу са овом политиком приватности.

Као посетилац нисте обавезни да дате своје личне податке да бисте користили овај веб-сајт. Овај веб-сајт прикупља само личне податке које посетиоци добровољно достављају. Такве информације могу садржати, између осталог и: Ваше име, е-маил адресу, телефон и број факса.

Имамо право да чувамо било који садржај који нам доставите укључујући, између осталог, и садржаје блогова, форума и других друштвених мрежа које можемо користити.

Кукији

Ради што боље доступности наше веб-странице, као и ради омогућавања за Вас што једноставније навигације, користе се cookies (мале текстовне датотеке спремљене у претраживачу корисника) како бисмо сакупили агрегатне податке. Такве податке користимо за праћење информација у нашем систему и идентификовање категорије посетилаца према показатељима као што су IP адреса, домен, врста претраживача и број посећених страница.

Обавештење о коришћењу Google Analytics

Користимо алат под називом „Google Analytics” који служи за прикупљање података о коришћењу ове интернет презентације. Google Analytics прикупља податке који се односе на учесталост коришћења ове интернет презентације од стране корисника, стране које корисници посећују тада, и друге интернет презентације које су користили пре него што су дошли до ове интернет презентације. Податке које добијемо од Google Analytics користимо само ради унапређења ове интернет презентације. Google Analytics прикупља само IP адресу која вам је додељена онда када сте посетили ову интернет презентацију, а не податке попут вашег имена или остале идентификационе податке. Не комбинујемо податке које смо добили путем Google Analytics-а са личним идентификационим подацима. Иако Google Analytics поставља колачић на ваш претраживач како би вас идентификовао као јединственог корисника сваки следећи пут кад посетите ову интернет презентацију, колачић не може да користи нико осим Google-а. Могућност Google-а да користи и дели податке који су прикупљени путем Google Analytics-а о вашим посетама овој интернет презентацији ограничена је Условима коришћења алата Google Analytics (онако како су измењени и допуњени за интернет презентације јавних органа) и Google политиком приватности. Можете онемогућити Google Analytics да препозна вашу поновну посету ове интернет презентације искључивањем колачића на вашем претраживачу.

Уколико дође до промена у изјави о приватности, на сајт ће бити постављена ажурирана верзија. Провером ове странице бићете увек упознати са тим које информације прикупљамо, како их користимо, и под којим околностима их, ако уопште, делимо са трећом страном.