САПЕНС

УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ОПШТИНЕ БАБУШНИЦА ОБЕЛЕЖИЛО 40 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Поводом овог значајног јубилеја председница Привременог органа управе општине Бабушница, Ивана Стојичић, приредила је пријем за представнике удружења и њихове госте. Том приликом она је чланицама и члановима Удружења пензионера општине Бабушница честитала 40 година рада, и истакла добру сарадњу локалне самоуправе са овим удружењем. Такође, упознала је госте са напорима које локална самоуправа улаже у циљу побољшања положаја најстаријих становника општине Бабушница.

Пријему су присуствовали представници Савеза пензионера Србије, представници удружења пензионера градова Пирот и Ниш, представници удружења пензионера општина Власотинце, Бела Паланка, Димитровград и Нишка Бања, као и председница Удружења пензионера општине Годеч из Републике Бугарске.

На свечаности одржаној у сали Хотела „Црни врх“ госте и чланове удружења поздравио је Драган Голубовић, председник Удружења пензионера општине Бабушница. Том приликом је истакао да је последњих година рад удружења значајно унапређен, и да удружење сада тренутно има 1.147 чланова. Формирано је и 14 месних организација, а Удружење организује различите активности за своје чланове и пружа помоћ и подршку члановима којима је она и потребна.

Чланицама и члановима Удружења јубилеј је честитао заменик председника Савеза пензионера Србије Драган Марковић.

Поводом јубилеја, најзаслужнијима су додељене захвалнице Удружења.

Exit mobile version