Почетна Вести УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА БОРСКОГ И ЗАЈЕЧАРСКОГ ОКРУГА ИЗАБРАЛА СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА ОРГАНЕ САВЕЗА...

УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА БОРСКОГ И ЗАЈЕЧАРСКОГ ОКРУГА ИЗАБРАЛА СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА ОРГАНЕ САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ У МАНДАТУ 2023.-2024.

130

У складу са покренутим поступком за конституисање новог сазива Скупштине Савеза пензионера Србије и избору органа Савеза за мандатни период 2023.-2027. година, одржана је седница окружних одбора удружења пензионера Борског и Зајечарског округа, 06.03.2023. године у просторијама филијале РФ ПИО Бор у Бору. Скупом је руководио председник окружног одбора удружења пензионера Борског округа Вукашин Радуловић.

На седници су разматрани предлози за 4 члана Скупштине САПЕНС, који ће удружења пензионера са простора Борског и Зајечарског округа заступати у Скупштини и органима САПЕНС. За члана ИО предложен је Звонко Михаиловић, председник УПО Бољевац. Једногласно је подржан предлог да се за председника Савеза пензионера Србије у наредном мандатном периоду поново изабeре досадашњи председник проф. др Андреја Савић.

Седници је присуствовао секретар Драган Петковић који је присутне информисао о процедуралним и актулним догађајима везаним за изборе у Савезу пензионера Србије и предузетим системским мерама Савеза и државних органа на унапређењу стандарда и положаја пензионера у друштву.