Почетна Вести УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ИЗАБРАЛА СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА ОРГАНЕ САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ...

УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА ЗЛАТИБОРСКОГ ОКРУГА ИЗАБРАЛА СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА ОРГАНЕ САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ У МАНДАТУ 2023.-2024.

146

У складу са покренутим поступком за конституисање новог сазива Скупштине Савеза пензионера Србије и избору органа Савеза за мандатни период 2023.-2027. година, одржана седница руководстава удружења пензионера Златиборског округа 12.01.2023. године. Домаћин седнице је било УПО Чајетина, седница је одржана у просторијама спотрског центра Златибор и њом је преседавао координатаор  удружења пензионера Златиборско округа Славко Пантовић. На седници су разматрани и усвојени предлози за 3 члана Скупштине, предлог за једног члана Надзорног одбора, а предлог за члана ИО  и потпреседника Савеза пензионера Србије усагласиће се на координативном састанку представника удружења пензионера Златиборског, Колубарског и Мачванског округа који чине једну изборну јединицу.

Једногласно је усвојен предлог да за председника Савеза у наредном мандатном периоду буде поново изабран садашњи председник проф. др Андреја Савић.

Седници су присуствовали председник проф. др Андреја Савић који је учеснике седнице информисао о предузетим системским мерама Савеза и државних органа на унапређењу стандарда и положаја пензионера у друштву и секретар Драган Петковић који је изнео информиције о процедуралним и актулним догађајима везаним за изборе у Савезу пензионера Србије.

Prilog video zapis TV 5