Почетна Вести УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА РАШКОГ, РАСИНСКОГ И МОРАВИЧКОГ ОКРУГА ИЗАБРАЛИ СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА ОРГАНЕ...

УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА РАШКОГ, РАСИНСКОГ И МОРАВИЧКОГ ОКРУГА ИЗАБРАЛИ СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА ОРГАНЕ САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ У МАНДАТУ 2023.-2024.

139

У складу са одлукум ИО Савеза пензионера Србије бр.143/2 од 30.11.2022. године о покретању поступка за конституисање новог сазива Скупштине Савеза пензионера Србије и избору органа Савеза за мандатни период 2023.-2027. година, одржана седница руководстава удружења пензионера Рашког, Расинског и Моравичког округа у просторијама УПГ Краљево, 12.01.2023. године. На седници су разматрани и усвојени предлози за  7 чланова Скупштине, предлог за једног члана Надзорног одбора, једног члана ИО  и потпреседника Савеза пензионера Србије.

Једногласно је усвојен предлог да за председника Савеза у наредном мандатном периоду буде поново изабран садашњи председник проф. др Андреја Савић. Седници су присуствовали председник проф. др Андреја Савић који је учеснике седнице информисао о предузетим системским мерама Савеза и државних органа на унапређењу стандарда и положаја пензионера у друштву и секретар Драган Петковић који је изнео информиције о процедуралним и актулним догађајима везаним за изборе у Савезу пензионера Србије.