Почетна Активности чланица Трећа олимпијада спорта, здравља и културе пензионера Сремског округа у Сремској Митровици

Трећа олимпијада спорта, здравља и културе пензионера Сремског округа у Сремској Митровици

95

Održana Treća olimpijada sporta, zdravlja i kulture penzionera sremskog okruga u Sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici. Osam ekipa od po pet takmičara koje dolaze iz svih opština Srema takmičili su se u sportskim disciplinama prilago]enim pripadnicima treceg doba, a tri najbolje ekipe predstaviće se na pokrajinskom takmičenju u Zrenjaninu 14. avgusta i republickom takmicenju 01. oktobra u Vrnjackoj Banji.

Takmicenje je organizovano u brzom hodanju, šahu, šutiranju na male golove, košarci, pikadu. Ekipe su se pripremile kako na druženje i razonodu, tako i na najbolje plasmane i samu pobedu.

Domaćin treće olimpijade bilo je Gradsko udrženje penzionera Sremska Mitrovica, na cijem celu je predsednica Mirjana Treskanica.

Svečanu sportsku olimpijadu otvorila je gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović i poželeža svim takmičarima sreću i fer plej igru.

Olimpijadi su prisustvovali Dragan Markovic Markoni, zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije i sekretar Saveza Dragan Petkovic.

Najuspesnijim su urucena priznanja a u klubu penzionera je oganizovano prigodno druzenje za sve ucesnike manifestacije.