Почетна Видео ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ

ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ

208

Након спроведеног изборног поступка у чланицама Савеза за састав органа Савеза у периоду 2023-2027. година, дана 23.03.2023. године у просторијама Савеза пензионера Србије одржана је седница Комисије за избор и именовање.

На седници су разматрани предлози изборних јединица за избор органа Савеза пензионера Србије и то за скупштину, извршни одбор, надзорни одбор, председника, заменика председника и 2 потпредседника;

Седницом је руководио председник Савеза пензионера Србије проф. др Андреја Савић а у раду комисије су учествовали: Момчило Вуксановић, заменик; Мирјана Тресканица и Синиша Стаменковић, потпреседници; Милан Ненадић, председник Савеза пензионера Војводине; Ружица Белановић, председник Градске организације пензионера Београда и Павлица Јован, председник Комисије за статутарна и организациона питања.

Детаљно су размотрени пристигли предлози и усаглашен је предлог за састав органа Савеза у мандатном периоду 2023 – 2027. година за разматрање на Извршном одбору Савеза и верификацију и избор  на седници изборне Скупштине Савеза пензионера Србије, која је планирана за 20.04.2023. године.