Почетна Вести ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ

ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ

175

Дана 30.11.2022. године, у просторијама Савеза пензионера Србије у Београду,   одржана је 12. седница Извршног одбора Савеза пензионера Србије.

Седници Извршног одбора Савеза пензионера Србије, предходила је седница Главног организационог одбора за реализацију културних и спортско- рекреативних манифестација корисника пензија РФ ПИО у 2022. години, на којој је усвојен извештај о раду за 2022. годину.

Након спроведене расправе по усвојеним тачкама дневног реда, Извршни одбор Савеза пензионера Србије, усвојио је поднете извештаје и информације и донео следеће одлуке:

  • Усвојен је записник са заједничке седнице Извршног одбора Савеза пензионера Србије и Главног организационог одбора за реализацију културних и спортско – рекреативних манифестација корисника пензија РФ ПИО у 2022. години, одржане 01.10.2022. године у Врњачкој Бањи.
  • Усвојен је „Извештај о реализацији планираних активности Савеза пензионера Србије и УПС „Независност“ у области културних и спортско-рекреативних активности корисника пензија РФ ПИО, у 2022. години“.
  • Донета је Oдлуке о надокнади трошкова за стручно, техничко и инструкторско ангажовање Покрета Трећег Доба Србије на реализацији „15. Олимпијаде спорта, здравља и културе Трећег доба“ у Врњачкој Бањи од 28.09. до 02.10.2022. године.
  • Донета је Одлуке о покретању поступка за конституисање новог сазива Скупштине Савеза пензионера Србије и за избор органа Савеза у мандатном периоду 2023 – 2027. година.
  • Усвојена информација о степену реализације акције доделе солидарне помоћи корисницима пензија у пакетима са основним животним намирницама и средствима за хигјену.
  • Извршено кооптирање чланова у Комисији за избор и именовање и кадровска питања и Комисији за Покрет Трећег доба Србије.

                                                               САВЕЗ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ