Почетна Вести ПОДЕЛА РАЧУНАРСКЕ И СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПЕНЗИОНЕРА БЕОГРАДА  И ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 8....

ПОДЕЛА РАЧУНАРСКЕ И СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ ГРАДСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПЕНЗИОНЕРА БЕОГРАДА  И ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 8. МАРТА – МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ЖЕНА

789

У просторијама ГОП Београд, 08.03.2022. године, настављена је акција Савеза пензионера Србије, поделе рачунарске опреме и сетова спортских реквизита градским и оптинским удружењима пензионера, чланицама САПЕНС.

Градска организација пензионера Београда, на чијем челу се налази вршилац дужности председника госпођа Ружица Белановић, било је домаћин председницима и представницима 17 удружења пензионера градских општина и 7 струковних удружења са територије града Београда.

Уз присуство представника РФ ПИО и Банке Поштанска Штедионица, предсеника ИО Покрета Трећег доба Србије, председник  Савеза пензионера Србије, проф. др Андреја Савић одржао је радни састанак и присутне информисао о значају акције, активностима Савеза у текућој години и тежишним правцима деловања Савеза у наредном периоду на плану побољшања положаја пензионера у друштву.

Секретар Савеза Драган Петковић упознао је присутне са садржајем сетова информатичке и спортске опреме и канцеларији ГОП Београд предао на употребу по 20 комплета рачунарске и спортске опреме намењених удружењима пензионера које су чланице ГОП Београд.

У завршном делу скупа на пригодан начин обележен је „8. март – међународни дан жена“. Преседник Савеза пензионера Србије је свим присутним дамама одао признање за ангажовање и допринос који несебично дају на унапређењу положаја пензионера, пожелео им  добро здравље, личну, породичну срећу и успех у раду, а у знак захвалности уручио им је пригодне поклоне и цвеће.