Почетна Активности чланица ДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА СРЕМА

ДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА СРЕМА

1488

У оквиру новембарских дана који трају до краја ове недеље у Сремској Митровици данас је одржано и дружење пензионера из неколико удружења са територије Срема а циљ оваких састанака јесте пре свега разонода а потом и разматрање планова и активности удружења у наредном периоду.

Ове године већ традиционално чланови удружења пензионера из Сремске Митровице састају се ради дружења у оквиру манифестације Новембарски дани са циљем забаве а помало И такмичарског духа будући да се такмиче у куглању нагласила је Мирјана Тресканица, председник градског удружења пензионера Сремске Митровице.

Удружење пензионера из Сремске Митровице једној је од активнијих у савезу пензионера Србије а 10 ак сусрета по Војводини организује се попут овог данас истакли су Андреја Савић, председник Савеза пензионера Србије и Милан Ненадић, председник Савеза пензионера Војводине.

Сваке године удружења се друже И са другим организацијама И удружењима а броје све више чланова на чега су посебно поносни јер како истичу,дружењем се најбоље разоноде.