Почетна Вести ПОДЕЛА РАЧУНАРСКЕ И СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ УДРУЖЕЊИМА ПЕНЗИОНЕРА ЗАЈЕЧАРСКОГ И БОРСКОГ ОКРУГА

ПОДЕЛА РАЧУНАРСКЕ И СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ УДРУЖЕЊИМА ПЕНЗИОНЕРА ЗАЈЕЧАРСКОГ И БОРСКОГ ОКРУГА

359

У Зајечару, 15.03.2022. године, настављена акција Савеза пензионера Србије, поделе рачунарске опреме и сетова спортских реквизита општинским и градским удружењима пензионера чланицама Савеза.

Удружење пензионера града Зајечара, коме председава Ранко Тошић, било је домаћин председницима и представницима 8 удружења пензионера са простора Зајечарског и Борског округа и то УПГ Зајечар, УПО Бор, УПО Кладово, УПО Неготин, УПО Мајданпек, УПО Књажевац, УПО Соко Бања  и УПО Бољевац.

Уз присуство директорки филијала РФ ПИО и Банке Поштанска Штедионица Зајечара, председник  Савеза пензионера Србије, проф. др Андреја Савић одржао је радни састанак  и присутне информисао о активностима Савеза пензионера у текућој години и тежишним правцима деловања Савеза у наредном периоду на плану побољшања положаја пензионера у друштву.

Председници удружења пензионера су председника и присутне информисали о својим активностима и изнели предлоге за унапређење рада удружења у очекиваном постковид периоду.

Секретар Савеза Драган Петковић упознао је присутне са знацајем, циљом акције, садржајем сетова и извршио поделу рачунарске и спортске опреме свим удружењима пензионера из ова два округа.