Почетна Активности чланица ОТВОРЕН КЛУБ ПЕНЗИОНЕРА У МЗ БЕЧАЊ

ОТВОРЕН КЛУБ ПЕНЗИОНЕРА У МЗ БЕЧАЊ

1320

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић и председник Савеза пензионера Србије проф.др Андреја Савић, данас су у селу Бечањ отворили јубиларни десети клуб пензионера на територији града Чачка.

Свечаном отварању поред најужег руководства града Чачка присуствовали су председник окружног одбора пензионера Моравичког округа Јован Павлица, председник удружења пензионера града Чачка Миладин Савић и пензионери и мештани МЗ Бечањ.
Градоначелник Милун Тодоровић је у свом обраћању најавио следећи корак у наредне четири године а то је и изградња Дома за стара лица, са капацитетом за око 100 пензионера.
Он је истакао да град Чачак води одговорну социјалну политику, те да ће и даље издвајати средства преко Удружења пензионера за одрживост формираних клубова и отварање нових како на градском тако и на сеоскoм подручjу.
Председник месног одбора пензионера Бечња се захвалио присутнима и изразио задовољство што ће у овом клубу најстарији суграђани са тероторије МЗ Бечањ моћи да реализују бројне друштвене и културне активности.