Почетна Вести ПОДЕЛА РАЧУНАРСКЕ И СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ УДРУЖЕЊИМА ПЕНЗИОНЕРА СА ЈУГА СРБИЈЕ

ПОДЕЛА РАЧУНАРСКЕ И СПОРТСКЕ ОПРЕМЕ УДРУЖЕЊИМА ПЕНЗИОНЕРА СА ЈУГА СРБИЈЕ

436

У Нишу, 21.12.2021. године, настављена акција Савеза пензионера Србије, поделе рачунарске опреме и сетова спортских реквизита својим општинским и градским удружењима пензионера.

Удружење пензионера града Ниша, коме председава Властимир Гоцић, било је домаћин председницима и представницима 37 удружења пензионера са простора Косова и Метохије, Нишавског, Топличког, Пиротског, Јабланичког и Пчињског округа.

Уз присуству представника локалне  самоуправе  града Ниша, филијале РФ ПИО и представника Банке Поштанска Штедионица, председник  Савеза пензионера Србије, проф. др Андреја Савић одржао је радни састанак и присутне информисао о значају акције, активностима Савеза у текућој години и тежишним правцима деловања Савеза у наредном периоду на плану побољшања положаја пензионера у друштву.

Секретар Савеза Драган Петковић упознао је присутне са циљем акције, садржајем сетова и извршио поделу 27 рачунара и 37 сетова спортске опреме удружењима пензионера са простора КиМ и пет округа.

Своје присуство у Нишу, председник Савеза пензионера Србије искористио је и ТВ Коперникус, студио у Нишу, дао интервју на тему: „Како живе наши пензионери“

Интервју ТВ Коперникус Ниш:

https://www.youtube.com/watch?v=scY-kTObCDM