Почетна Активности чланица ОПШТИНСКО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ПРИЈЕПОЉА ОРГАНИЗОВАЛО МИНИ ОЛИМПИЈАДУ СПОРТА, ЗДРАВЉА И КУЛТУРЕ ТРЕЋЕГ...

ОПШТИНСКО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА ПРИЈЕПОЉА ОРГАНИЗОВАЛО МИНИ ОЛИМПИЈАДУ СПОРТА, ЗДРАВЉА И КУЛТУРЕ ТРЕЋЕГ ДОБА „КАМЕНА ГОРА 2021“

463

Општинско Удружење пензионера Пријепоља организовало је мини олимпијаду спорта, здравља и културе трећег доба за пензионере Златиборског округа, уз учешће и екипе пензионера СМУП-а из Београда. Мини олимпијада је одржана 09.09.2021. година на локацији Камене Горе.

Спортска надметања су реализована у шест дисциплина, штафета, шутирању пенала на мали гол, бацању слободних бацања у кош, пикаду, шаху и стрељаштву, свеукупни победник је екипа ОУП Пријепоље. Спортски сусрети су организовани средставима удружења пензионера и уз подршку локалне самоуправе, истакнутих предузетника, САПЕНС и ПТД Србије.

На отварању манифестације присутнима се обратио председник општине Пријепоље Владимир Бабић, у име организатора председник ОУП Пријепоље Љубиша Вуковић а у име Савеза пензионера Србије и Покрета трећег доба Србије Александар Аврамовић.

Након спортских надметања победничким екипам су уручени пехари и признања  а за све учеснике и госте организован је пригодан културно-уметнички програм. Дружење је настављено уз заједнички ручак и уживање у прелепом амбијенту Мокре Горе.