Почетна Вести Фонд ПИО расписао оглас за бесплатну рехабилитацију пензионера у бањама

Фонд ПИО расписао оглас за бесплатну рехабилитацију пензионера у бањама

958

Општинским удружењима пензионера (из Војводине), Удружењима пензионера општина (из Централне Србије), Градским удружењима пензионера Београда и Ниша и Савезу пензионера Војводине

Поштовани/а председниче/це,

Обавештавамо Вас да je Републички фонд ПИО расписао Оглас, за 2020 годину (од 20.08. до 07.09.2020 године), за слање пензионера на десетодневну бесплатну рехабилитацију у здравствено-стационарним установама и бањско-климатским лечилиштима. Републички фонд ПИО захтева да све наше чланице покажу пуну активност, у вези са овогодишњим Огласом према свим пензионерима (a не само према Вашим члановима), који на то имају право у Вашем граду или општини.

Обзиром да Савез и све његове чланице имају интерес да остану и опстану на задатку да, пре свега, и даље ми прикупљамо пријаве и неопходну документацију пензионера за одлазак у бањска и климатска лечилишта, молим Вас да све активности у вези са овим послом реализујете преко, за Вас надлежној, Филијали Републичког Фонда ПИО, којој ће те предати и састав Ваше Комисије за прикупљање документације. С обзиром да ће рок за пријављивање на оглас, због Ковида 19, трајати три, a не две недеље, посебно обратите пажњу да се не стварају гужве и да се поштују све мере предострожности (маска и социјална дистанца). Наравно Ваш Извршни одбор има обавезу и да утврди начин поузданог обавештавања најширег могућег броја пензионера о расписаном огласу.

За сва додатна обавештења, објашњења или питања можете се обратити Василију Белобрковићу, члану Управног одбора Републичког фонда ПИО, на телефон 011 / 20-30-756 и мобилни 064 / 395-21-74.

Срдачно вас поздравља,

Председник

проф. др Андреја Савић, с.р.

Прилог: