Почетна Вести Банка „Поштанска штедионица“ и „Дунав осигурање“ уручили Савезу пензионера Србије...

Банка „Поштанска штедионица“ и „Дунав осигурање“ уручили Савезу пензионера Србије значајан поклон комби возило

1333

Возило су уручили Наташа Марковић, директор пословне мреже Банке „Поштанска штедионица“, и Милош Милановић, члан извршног одбора „Дунав осигурања“, а у име Савеза пензионера Србије кључеве возила примио је Андреја Савић, председник Савеза пензионера Србије.
У питању је комби-возило марке фијат, а вредност ове донације износи више од 28.000 евра.
Унапређена сарадња Компаније „Дунав осигурање“ и Савеза пензионера Србије
– С великим задовољством и пијететом данас уручујемо кључеве новог комби-возила фијат дукато, дизел, за превоз 8+1 путника, на коришћење Савезу. Наша жеља је да сарадњу коју Компанија „Дунав“ има са Савезом, коју смо лане крунисали потписивањем протокола о сарадњи, овом донацијом унапредимо и на тај начин обезбедимо комфор и квалитетнију организацију манифестација у окриљу и под покровитеЉством Савеза. Вредност ове заједничке донације износи око 28.740 евра – рекао је Милош Милановић испред компаније „Дунав осигурање“.

– Компанија „Дунав осигурање“ – додао је он – сарађује са 160 удружења пензионера широм Србије с којима су склопљени уговори о колективном животном осигурању, а на тај начин осигурано је више од 170.300 пензионера.

Најчешће су то услуге животног осигурања које укључују ризик од смрти услед болести и несрећног случаја, као и допунско осигурање од последица незгода.

– Тако су најстарији суграђани осигурани по премији односно цени нижој од 500 динара. Граница старости за закључивање полисе је са 66 година подигнута на 70 година – каже Милановић – а ова врста осигурања је доживотна, без искључења у 85. години живота, што је иначе пракса на српском тржишту осигурања – нагласио је Милановић и додао:

Компанија „Дунав осигурање“ се у претходном периоду посебно потрудила да најстаријим члановима друштвене заједнице обезбеди могућност закључења осигурања када год је то неопходно, и то тако што смо директно обилазили наше најстарије чланове и носили полисе осигурања на кућну адресу.
Милановић је рекао да у наредном периоду Компанија „Дунав“ очекује и даље проширење сарадње са Савезом и удружењима пензионера, наставак успешне сарадње с Банком „Поштанска штедионица“, уз континуирану едукацију грађана о предностима осигурања.

Поклон ове две финансијске институције омогућиће Савезу да побољша услове рада и успешније организује своје активности, речено је на данашњој свечаности испред зграде „Поштанске штедионице“ у Београду.

Поклон је знак захвалности за дугогодишњу верност пензионера Банци „Поштанска штедионица“.

Директорка пословне мреже Банке „Поштанска штедионица“ Наташа Марковић подсетила је да је у децембру прошле године потписан протокол о сарадњи „Поштанске штедионице“ и „Дунава“ са Савезом пензионера Србије.

Портфолио Банке у највећој мери чине управо најстарији суграђани којима је, каже Марковић, у протеклом периоду трајања ванредног стања Банка олакшала достављање пензија и на кућне адресе, као и исплату једнократне помоћи државе.

Милановић је рекао да у наредном периоду Компанија „Дунав“ очекује и даље проширење сарадње са Савезом и удружењима пензионера, наставак успешне сарадње с Банком „Поштанска штедионица“, уз континуирану едукацију грађана о предностима осигурања.

– Ова сарадња нимало није изненађујућа, Компанија „Дунав осигурање“ је наш стратешки партнер дуги низ година, а пензионери, као наши највернији клијенти, уз нас су свих ових година – каже Марковић додајући да је данашњи поклон у виду комби-возила само знак захвалности за дугогодишњу верност пензионера тој банци.

Подсећа да је у претходна два-три месеца, док је трајало ванредно стање, Банка поштанска штедионица радила на свих 185 локација у Србији.

У току претходног периода трајања ванредног стања, на адресе пензионера ове банке испоручено је 55.000 вредносних пошиљки укупне вредности од око 1,6 милијарди динара, као и помоћ од 100 евра за оне пензионере који тај новац нису могли да подигну сами.

Андреја Савић, председник Савеза пензионера Србије, на свечаном уручењу возила изјавио је да је менаџмент ове две фирме, и Банке „Поштанска штедионица“ и „Дунав осигурања“, препознао значај најстаријих суграђана, јер су, како је он рекао, пензионери међу најзначајнијим клијентима и једне и друге угледне компаније.

– Та моја захвалност, коју ја преносим у име чланства у Савезу пензионера Србије, почетак је једне плодотворније сарадње – изјавио је Савић и додао:

– Још једном захваљујем донаторима на овом вредном поклону.