Почетна Вести Савез пензионера Србије и компанија ГИГАТРОН потписали протокол о сарадњи

Савез пензионера Србије и компанија ГИГАТРОН потписали протокол о сарадњи

2189

Савез пензионера Србије и Компанија ГИГАТРОН потписали су протокол о сарадњи којим се најстаријим суграђанима омогућавају додатне погодности при куповини беле технике, потрошачке електронике и информатичких уређаја.
Протокол су потписали председник Савеза пензионера Србије, проф. др Андреја Савић и директор компаније ГИГАТРОН, господин Владан Јанковић.

Директор команије ГИГАТРОН господин Јанковић је истакао да од свог оснивања 2003. године, компанија ГИГАТРОН је један од лидера на тржишту технике у Србији, и да је израсла у један од најпрестижнијих ланаца малопродајних објеката у Србији са свеобухватном понудом информатичких уређаја, потрошачке електронике и беле технике.
Уједно је изразио наду да ће сарадњом са Савезом пензионера Србије лакше остварити визију компаније да пружи највиши ниво услуга и при томе омогући да најстарија популација купаца за свој новац добије највише и најквалитетније.
Споразумом је предвиђено да пензионери донесу пензионерску карту или последњи пензиони чек уз индетификациони документ и покажу их на увид особљу на каси и аутоматски остварујете попуст на купљене артикле у свим Гигатроновим продавницама.

Председник Савеза пензионера Србије господин Андреја Савић истакао је значај потписаног протокола и навео податак да Савез заступа интересе око 1.700.000 пензионера у 170 општинских, градски и покрајинских организација у земљи и потенцирао њихову куповну моћ. При томе је посебо нагласио да Савез улаже напоре да артикулише интерсе најшире пензионерске популације и подигнемо ниво заступања њиховог интереса, а овом сарадњом шири се спектар погодности за пензионерску популацију и уједно јача улога Савеза као и ниво друштвене одговорности компаније ГИГАТРОН.