САПЕНС

ОДРЖАНА 7. ОЛИМПИЈАДА ПЕНЗИОНЕРА РАСИНСКОГ  ОКРУГА

На Багдали је 23.08.2023. године одржана 7. Олимпијада пензионера Расинског управног округа коју је организовало Удружење пензионера Града Крушевца. Осим надметања у спортским дисциплинама, организован је и богат културно – уметнички програм, а уручена су и признања: Повеље, Дипломе и Захвалнице.

Уводну реч дао је председник Удружења пензионера Миленко Михајловић.

Поздрављајући бројне присутне госте и учеснике Олимпијаде из целог округа, најпре је доделио признања најзаслужнијим појединцима, о чему је одлуку донео Извршни одбор Удружења.

Седму олимпијаду пензионера Расинског округа званично су отворили председник Окружног одбора пензионера Миљко минић и потпредседник Савеза пензионера Србије Јован Павлица.

КУД „Драган Токовић“ извело је богат програм, Етно секција је организовала продајну изложбу, Удружење за борбу против шећерне болести имало је своју акцију мерења, а спортска такмичења одржана су у 5 дисциплина: пикадо, шах, кошарка, фудбал и брзо ходање.

Три најбоље екипе – из Крушевца (Несаломиви), Трстеника и Удружења војних пензионера (такође из Крушевца) освојили су најбоље резултате и тиме стекли пласман на републичку Олимпијаду која ће бити одржана у Врњачкој Бањи, 1. октобра.

Exit mobile version