САПЕНС

ОДРЖАНА СЕДНИЦА НАДЗОРНОГ ОДБОРА САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ

Дана 08.04.2022. године одржана је седница Надзорног одбора Савеза пензионера Србије, на којојје разматран Финансијски извештај Савеза пензионера Србије за 2021. годину и Предлог Финансијског плана Савеза за 2022. годину.

Након прихватања оставке, због именовања у УО РФ ПИО председника НО Милан Ненадића, седницом је руководио заменик председника Мирко Стојановић уз присуство чланова НО Видосаве Милојковић, Ратомира Дробњака, Саве Чалије и Мирка Божића.

Присутне је на почетку рада поздравио председник Савеза пензионера Србије проф. Др Андреја Савић а предлоге финансијског извештаја за 2021. годину и финансијског плана за 2022. годину на основу биланса стања и успеха, образложио је референт за финансије Драган Михаиловић.

Након спроведене расправе по наведеном извештају и предлогу плана Надзорни одбор Савеза је једногласно усвојио закључак да је финансијско пословање Савеза у 2021. години вршено у складу са законом о рачуноводству и подзаконским актима и предлаже органима и Скупштини Савеза да размотри и прихвати Извештај о финансијском пословању у 2021. години као и Предлог финансијског плана Савеза за 2022. годину.

Exit mobile version