САПЕНС

ОПШТИНСКО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА КОВАЧИЦЕ ДОМАЋИН ТРАДИЦИОНАЛНИХ СПОРТСКИХ СУСРЕТА ПЕНЗИОНЕРА ЈУЖНОГ БАНАТА

Општинско Удружење пензионера Ковачице, 03.09.2021. године, било је  домаћин традиционалних спортских сусрета пензионера из општина и градова Јужног Баната и то из Панчева, Вршца, Алибунара, Опова, Ковина, Беле Цркве и Пландишта. Спортска надметања су реализована у четири дисциплине, шутирању пенала на мали гол, бацању слободних бацања у кош, пикаду и шаху, свеукупни победник је екипа ОУП Ковачица. Спортски сусрети су организовани уз помоћ и подршку локалне самоуправе, СПВ и ПТД Србије.

Овим поводом одржан је радни састанак председника удружења пензионера Јужног Баната са председником Савеза пензионера Војводине Миланом Ненадићем и секретаром Савеза пензионера Србије Драганом Петковићем. Састанку је присуствовао и председник Извршног одбора Покрета Трећег Доба Србије,  проф. др Момчило Талијан. Сагледана су актуелна питања из рада пензионерских удружења и дефинисани даљи правци деловања на унапређењу укупног положаја пензионера у друштву.

Након ових манифестација на пригодном дружењу  учесника, председник ОУП Ковачица Јано Корењ, победницима је уручио признања и прелазни пехар а заслужним организацијама и појединцима захвалнице.

Домаћин следећих сусрета пензионера Јужног Баната биће ОУП Алибунар.

Exit mobile version